Krudtvognen v/XL-BYG Meredin Tømmerhandel

Krudtvognen har eksisteret siden 2001 hvor vi begyndte at sælge fyrværkeri fra en gammel skurvogn i Kalundborg. Udvalget af fyrværkeri var ikke særligt stort grundet den begrænset plads, men vores passion for fyrværkeri og lidt anderledes indgangsvinkel til tingene, har heldigvis fået mange kunder til at vende tilbage gennem årerne. I krudtvognen er vi nemlig altid klar på en frisk handel på vores kvalitetsfyrværkeri.

Vi har siden skiftet den gamle skurvogn ud med salgscontainere og udvidet forretningen til Jyderup og Holbæk. Som noget nyt i 2019 har vi indendørsfyrværkerisalg i Holbæk , hvor vores kunder kan nyde en dejlig kop kaffe og børnene slik og sodavand.

I krudtvognen sætter vi en ære i at kende alle vores produkter, så vi dermed kan tilbyde den bedste vejledning når du skal handle fyrværkeri.
Krudtvognens vision er, at være den foretrukne leverandør af kvalitetsfyrværkeri på Vestsjælland. Vi tilbyder det bedste, flotteste og sikreste fyrværkeri på markedet og vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden. Krudtvognen har et godt og tæt samarbejde med ROYAL FIREWORKS hvor vi jævnligt er i Kina og kvalitetstester alle de nye spændende ROYAL og PRO produkter. Vi er således sikre på, at vi kan tilbyde det ypperste fyrværkeri, der findes på det danske marked.

Krudtvognen har igen i 2020 lavet en eksklusiv aftale og samarbejde med ”FYRVÆRKEREN ANBEFALER” som er en serie af virkelig flotte og sikre batterier og sortiment til hele familien. Denne serie finder du eksklusivt hos Krudtvognen.

Sådan gør du
Kig dig omkring i vores store sortiment af sikkert og kvalitetssikret fyrværkeri. Læg de ønskede varer i kurven, og gennemfør bestillingen. Husk at angiv i hvilken filial af Krudtvognen du ønsker at afhente dine varer. Vi sørger for at dine varer er pakket og klar til afhentning.

I år kan du betale direkte på hjemmesiden, ellers ordner vi betaling når du afhenter – der kan betales med alle kontanter, Dankort , Mastercard , MobilePay , Xl-byg gavekort ect. Betalingen hæves først ved afhentning af varerne.

Vi glæder os meget til at se at se nye som gamle kunder i Krudtvognen.

De bedste hilsner
Krudtvognen
MEREDIN A/S
Bredgade 48
4400 Kalundborg
cvr 73730511